Tarieven

Wat kost het precies.

Deze prijzen zijn per 01-01-2020 shoots of reportages voor deze datum geboekt hebben de oude prijzen.

 

Fotoreportages

De prijs voor een fotoreportage is  €100,00

Wat krijgt u voor dit bedrag?
U krijgt bij een fotoshoot (bruidswerk uitgesloten),  10 foto’s op groot formaat aangeleverd per mail. U betaald dus niet per afdruk maar een hoge resolutie digitaal bestand, U kunt die zo vaak afdrukken als u wilt.

Bij groepen meer dan 8 personen komt er €10,00 per persoon bij. 

                          
Meer dan 10 foto’s?  Dat kan, dat is € 7,50 per foto extra (uiteraard een hoge resolutie bestand) 
Reiskosten verder dan 10 km vanuit 2215DE  €0,25 p. km. extra

Uiteraard bent u welkom in mijn studio in Noordwijk aan zee, waar ik verschillende achtergronden en een volledige newborn uitrusting heb. Natuurlijk staan daar voldoende studio flitsers zodat ik volledige controle heb over het licht. 

Een fotoshoot duurt ongeveer een uur, als ik langer bezig ben kunnen daar meer kosten voor worden gerekend. 

 

Bruiloften 

 

Met mijn foto’s vertel ik jullie dag keer op keer opnieuw, dit doe ik door onopvallend mee te bewegen op alle momenten van jullie dag. Zo ben ik overal bij en heb ik elk moment vastgelegd.

Eindelijk is het zo ver! Jullie gaan trouwen!!! Over alles is getwijfeld, de jurk, de taart, het vervoer en ga zo maar door. Maar nu is het moment aangebroken, de dag waar jullie zo naar toe geleefd hebben vliegt voorbij en wat is er dan mooier om de foto’s terug te kijken, zodat jullie deze dag keer op keer kunnen beleven?

Hoe ga ik te werk?

Voorbereiding 

Om te beginnen hebben we een gezellig kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we uitgebreid al jullie wensen, locaties e.d. Daarna kunnen jullie rustig overleggen en mocht het tot een samenwerking komen dan hebben we regelmatig contact via WhatsApp, Facebook of mail. Dit voor aanpassingen in het draaiboek, andere locaties waar ik naartoe moet enz. De dag voor de bruiloft stuur ik nog een berichtje dat ik er klaar voor ben zodat jullie je absoluut geen zorgen hoeven te maken over mij. Jullie kunnen mij ten alle tijden vragen en of opmerkingen sturen en ik reageer zo snel als ik kan.

Tijdens jullie bruiloft

Op de dag zelf zal ik zo veel mogelijk op de achtergrond te werk gaan zodat jullie geen last van mij hebben. Ik bied een helpende hand waar nodig om alles vlotjes en vooral zonder spanning te laten verlopen. Tijdens de reportage wil ik jullie zo natuurlijk mogelijk vastleggen, maar geef wel tips en tricks over houdingen en poses. Het voornaamste is dat jullie je op jullie gemak voelen met mij als fotograaf en ik sta voor alles open op de dag zelf. Niks is te gek!

En als jullie nog aan het feesten en nagenieten zijn….

Ga ik direct aan de slag met jullie foto’s en krijgen jullie een preview van de foto’s. Na de vele uren nabewerking krijgen jullie de foto’s digitaal in hoge resolutie in een leuke verpakking thuis. Mochten jullie de reportage in een album willen dan zijn daar tal van mogelijkheden voor en die wil ik graag met jullie doornemen.

De prijzen hiervoor.

Mijn tarief is € 1250,– incl BTW vanaf het aankleden tot het avondeten,  extra uren is natuurlijk mogelijk dan komt er €125,00 incl BTW per uur bij. Dit is inclusief een 20/30 standaard album. Alle foto’s die jullie aangeleverd krijgen zijn uiteraard tot in de puntjes verzorgd en klaar om af te drukken.  Als jullie andere opties willen bij het album is dit uiteraard mogelijk. 

Hoewel ik serieus te werk ga met fotografie, moet het vooral een leuke en gezellige dag zijn. Ik stel jullie graag op je gemak en zal bijdragen aan een fantastisch verloop van jullie dag!