Fotograaf Leiden, Duin & Bollenstreek

Geplaatst op

 

Welkom!

Wat leuk dat u langskomt op mijn plekje op het web! Ik ben Stephanie, en op deze website wil ik u een selectie laten zien van, en informatie verstrekken over mijn werk. 

Wilt u een prachtige, blijvende herinnering aan uw bruiloft, zwangerschap, huisdier of gewoon een reportage met uw gezin of partner dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik zorg ervoor dat uw reportage in detail gebeurt, maar dat u wel spontaan vastgelegd wordt. Het pakken van de emotie op een foto is een super mooi iets, en laat ik daar nou volledig achter staan. En dat allemaal op een rustige en onopvallende wijze.

Heb ik uw interesse gewekt? Super!

Wilt u  meteen boeken, of wat meer informatie? Dat kan! Maak hiervoor gebruik van het contactformulier, bereikbaar via de contact-knop in het navigatiemenu, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op! Uiteraard kunt u ook bellen, het telefoonnummer vind u ook op het contactformulier.

Mocht u in de tussentijd meer willen weten over de persoon achter de camera? Kijk even onder het kopje wie is de persoon achter de camera in het menu.

Graag zie ik u voor mijn camera!

 

 

Partner van the perfect wedding en de Weddingfair

 

Een aantal van mijn beoordelingen!